Så här gör du en egen minnesbok över bebisens första år | Min bebisbok Om min bebisbok

Minbebisbok.se – Hur gör man?


Har du någon fråga?
Här hittar du de vanligaste frågorna som ställs till oss. Skulle det vara så att din fråga inte finns med kan du enkelt skicka ett mejl till oss på info@minbebisbok.se.


Priser och prova gratis
Här nedanför kan ni enkelt gå vidare till våra priser eller varför inte prova vår tjänst helt gratis i 14 dagar?

Enklare och roligare blir det inte ­‐ Minbebisbok.se
Minbebisbok.se är som en bok fast på internet. Boken består av 42 sidor, och varje sida har ett unikt tema. Du bestämmer själv vilka sidor du vill ha med i din bebisbok, och det är busenkelt att redigera. Dessutom blir du inte kladdig av allt lim som krävs när man gör detta för hand -­ bra va?

Genom att skapa en inloggning har du tagit det första steget, och du kan då börja fylla din bebisbok med innehåll. Kasta in dotterns första leende, eller varför inte sonens första tand? Men vi vill ju inte att du skall spendera all din tid här istället för att njuta av det första året. Därför har du hela två år på dig att fylla boken med innehåll.

Har du en talang för att teckna roliga bilder? Gör klart vissa delar av boken och fortsätt fylla i den för hand när den hoppar in genom din brevlåda. Gör det som känns rätt för just dig, och titta gärna på hur andra har gjort för att få inspiration.

Minnen är till för att bevaras, så vad väntar du på?